marți, 16 martie 2010

Un pic de logica

Ce ma distreaza discutia asta cu partidele si cu referendumul si cu parlamentul. Da, stiu, nu va intereseaza, cititi maine, ca nu scriu nimic. Aproape toate partidele zic ca trebuie parlament bicameral. Adica aproape toate partidele se pisa pe noi. Cu bolta, din palatul parlamentului. Adica noi votam unicameral si ei zic nu, vrem doua camere.

Asta ca sa tineti minte pe cine votati si mai ales pe cine NU votati, sa ajunga-n parlament ca i-a votat bunica-mea si sa va plangeti voi de ei. Stiti care-i partea distractiva? Astia din partide ii dau inainte cu basescu dictator si cu bicameral, dar pe ei altceva ii doare. Se cheama 300. Maxim 300 de parlamentari, aia am votat. Nu 480, ca pana acum. De aia discutia se duce pervers, asa. Si s-ar putea s-o vedem terminata la sfantu' asteapta.

De ce ar renunta partidele la 180 de baieti care cotizeaza la greu pentru un loc in parlament? Ce, 's nebuni? Ba, raspunsul meu e simplu: pot sa faca parlament cu 120 de camere, garaj, mansarda si cusca de caine. Dar sa nu fie mai mult de 300.

2 comentarii:

Cristian spunea...

Vezi tu Cristeane... ca nu multa lume stie ce e parlamentul unicameral. Si au votat cum a vrut Base. Mentionez ca sunt un sustinator al marinarului, dar treaba cu unicameralul e de discutat.

De acord cu tine in ceea ce priveste numarul parlamentarilor.

Unknown spunea...

aha, deci tu esti fanatic de-al lui base