vineri, 26 februarie 2010

Meneito

Deci nu mai pot. M-am saturat! La toate cumetriile, nuntile, intreruperile de moţ si avorturile unde participa mai mult de doi târlani obosiţi si batuti cu pula-n cap, tre' sa se bage pinguinul si meneito sau cum pula mea s-o fi scriind. Si daca nu dansezi, frate, nu esti cul. Habar n-ai sa te distrezi, imi pare rau, asta e. Haideti sa va spun ceva: pinguinul e imnul tuturor cocalarilor din Romania.

Cea mai mare realizare a ma-tii de cand satul ei s-a transformat in cartier si s-a mutat la bloc unde se căca in veceu pana il umplea ca nu stia sa traga apa a fost ca te-a facut pe tine, un băşit şi un bârsan de oraş si ca te-a facut suficient de deficient mintal incat sa consideri pinguinul muzica pe care se danseaza. Trist.

Meneito ala e limbajul international al prostilor din lumea intreaga. E modul de comunicare al retardatilor de peste tot. E un Braille al handicapatilor mintal, asa scriu si citesc ei. E un Esperanto al intarziatilor psihic grad I. E surdomuta deficientilor. Daca se inventa in evul mediu, era o latina a batutilor in cap de pe tot pamantul. E un dans atat de cretin incat ma mir ca nu l-au inventat americanii.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Tare mosulica:))

Giusy spunea...

stii care e faza cea mai tare? ca dansu asta e pt toata lumea, toti stiu sa il danseze:)) daca ai observat, cand incepe una din melodiile respective, toti se ridica si danseaza. Ia te uita cand e o melodie de alt gen, ceva mai clasic. Cati danseaza atunci?
dar ce te mai miri, ca doar e ca si cand zici manele....toti stiu sa de-a din cur si sa bata din palme:))

Anonim spunea...

hai la biserica :)