luni, 15 februarie 2010

Ce parere va trageti?

Il stiti, ma grabesc, dar am sa revin si cu un comentariu.



Mie mi se pare de departe cea mai ghei chestie pe care am vazut-o in ultima vreme. S-au intalnit o mahalagioaica si un fatalau. Etnia madamei n-are nicio importanta. Si acum, la obiect: politistul a gresit, nu trebuia sa dea cu palma. Daca vrea lectii de dat cu piciorul, il pot ajuta.

2 comentarii:

Andrei Lefter spunea...

Dobitocu'. Asta-i diferenta intre un tablagiu si un politist. Sa te lasi luat de val asa... si de fata cu altii si mai era si filmat. Prea tare, prea prost. Iti dai seama ca lucruri din astea se mai intampla si fara camera de filmat si fara public, si fara sa fie necesar... (ma refer la "brutalitatea" politistilor off the record). Tanti Marghioala trebuia incatusata si dusa la sectie unde sa i se intocmeasca dosar. Asa se invata, nu prin aplicarea unei palme din partea organului. :)
Zic si eu, asa neavizat cum sunt...

Cristean spunea...

ba frate, daca aia-si permite sa futa palme la politai de fata cu toata lumea, cine mai are curaj s-o lase nesupravegheata cu copii? io-ti zic sincer, io nu-i dadeam o palma, io o hâţânam cu bataia. si-i faceam si dosar penal dup-aia. pai ala de-aia ia bani, sa se paruiasca prin scoli cu toate scroafele? noroc ca nu prea au cum sa-l dea afara pentru aia, io-l dadeam afara ca n-a batut-o p-aia mai cu simt de raspundere.