joi, 13 august 2009

Ghetele şi protejuţele

Eu cred ca treburile alea-s blestemate, de-aia vrea toata lumea sa scape de ele...

Pentru a miliarda oara am primit iar mass cu "Te rog, da mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia ... nu te doare degetul pt un clic Viata are prioritate si noi am fost ingerasii".

Ba, cred ca stiu mesajul asta de vreo 4 ani. Oare ce-o fi facand acum copilul ala care-a folosit protezele si ghetele alea prima data? Oare merge la scoala? Oare are gagica sa-si imparta pachetelul cu ea? Oare data viitoare il saruta? Oare a spart si el primul lui geam? A fumat prima tigara? Oare si-a facut blog? Are profil pe hi5? Si mai am o nelamurire. Ce inseamna probleme 2 ani? Ani de puscarie? De scoala de corectie? Ce se intampla dupa aia 2 ani? Problemele dispar? Il accepta din nou societatea? Hm... Complicat. Si da, ma doare degetul de la un clic ca m-am taiat in bucatarie. Si nu cunosc copii cu probleme din astea. Gata, ma intorc la paste.

Bun, pauza. Partea hard e cat de analfabeti retardoizi is astia care trimit asa ceva. Zici c-au luat totul cu google translate si i-au dat copy/paste ca mesajele alea gen "sunt o fata bun si tu esti un baiat buna, sunt de nu stiu unde vreau relatie serios cu tine". Pentru ca le ardea casa si in afara de trimis mass-ul asta si de salvat ghetele si protezele nu i-a dus mintea la nimic. Pai zi si tu, "copil cu probleme 2 ani". Nici macar "copil 2 ani cu probleme" nu merge ca lumea. Ii "durea degetul" sa mai bage un "de" acolo? Si nu ma refer la "copil cu 2 ani de probleme".

Niciun comentariu: