joi, 2 iulie 2009

Manifest impotriva omenirii

Va urasc! De ce pula mea nu m-am nascut eu musca? De ce tre’ sa va halesc in fiecare zi? De ce tre’ sa va cunosc pe voi? De ce tre’ sa stiu ca m-am nascut intr-un popor de zdrente dintr-o specie de criminali canibali scelerati si sadici care, din pacate, sunt in varful lantului trofic si-si bat joc de chestia asta - pamant - careia ii zic, plini de emfaza, “casa”?

Cat de speciali va mai simtiti voi, cat de smecheri, cat de tari! De ce? Ca s-a futut ma-ta cu tac’tu? Si-ai iesit tu fara niciun handicap vizibil la prima vedere, OK, poate unul estetic -sexual, adica esti suficient de urat incat sa nu poti fute de la prima intalnire pe lumina femei treze. Dar noi suntem cei mai destepti si avem intotdeauna dreptate, nu exista glume proaste, nu conteaza cat de varza suntem noi, hai sa facem misto de aia mai urati sau mai saraci ca noi.


Ne uram intre noi. Romanii is bagabonti, tiganii sunt hoti, americanii sunt analfabeti, ungurii fura ardealul, musulmanii sunt teroristi, evreii conduc lumea, homosexualii vor sa ne corupa, ne batem copiii, ne terorizam nevestele, ne batem joc de vecini si vrem ce au ailalti. Orice pretext e bun ca sa ne umilim si sa ne omoram intre noi. Esti diferit, eventual, mai slab ca mine, ai belit pula! Si nu numai intre noi, evident.

Ne place sa credem ca nu suntem singuri in univers – sigur mai exista niste civilizatii de bipezi gri, verzi sau albastri, fara nas, care stiu engleza. Dar uitam ca nu suntem singuri pe pamant – SINGURUL pamant pe care il avem si de care ne batem joc. Dar ce se intampla??? Planeta moare! Duamne... Vesti bune: planeta nu moare, planeta e OK, planeta doar se pregateste sa scape de voi, ingamfatilor.

M-am saturat sa fiu om.

2 comentarii:

jane spunea...

vreau sa fac o referire la post-ul acesta si sa preiau un paragraf. e ok?

Cristean spunea...

daca ma injuri de mama in referire, nu.