marți, 21 aprilie 2009

Labă Gaylord

Pula mea, numele asta mi-a venit in cap cand, nu stiu de ce, nu prea imi iesea din cap chestia aia pe care am spus-o despre iepure. Dar mi-am dat seama. Pentru ca ma gandeam la asta: nihasa, prea mandrul proprietar al, evident, site-ului sau. "soft pr0n ivil bunny", isi zice el. Titulatura vine, evident, de la niste scremete de intelect de copil lasat singur acasa cu calculatorul pornit si televizorul dat pe desene animate in engleza. Expresii: "sunt fugly (fucking ungly)."o chestie cipa (cheap-a)". "sa trec de granitele umane ale cuteness-ului."Dar de azi, o ard zen si cu deadly cute pe internet." Va mai zic, sau v-a intrat pula in burta deja? Deci, zero. Romgleza multa, idei, cu toata rabdarea mea, nu gasesc. A, ba da: ce-a mai facut el plus faptul ca bloggerii noi "nu au coae". Cred ca i-au stat "balls" in cap dar nu i-au venit pe limba sa le ia in mana si sa le puna pe tastatura.

Dar ce gasesc, doar despre asta e vorba aici: bai, pe unde te duci pe saracia asta de blogosfera a noastra, dai de baiatu' asta cu engleziciunile lui. Baaai, da' peste tot! Te lovesti de el mai des ca pula de sofer de ceru' gurii de centurista, pe cuvantu' meu. Eu m-am cam saturat. DE CE? Cine e? Ce-a facut? Cu ce se ocupa? Pulea stie. Pentru mine, e un fel de zha zha gabor, un fel de paris hilton, un fel de nikita. Desi nimeni nu stie de ce, el tot apare. N-o sa va vina sa credeti, niste bloggerite mai emotive de ziua a saptea au interviu cu el (!!!) - pe blog la ele, evident. Sa-mi zica si mie cineva un motiv valid pentru care eu tre' sa dau peste el pe la toate evenimentele de blegosfera si pe la toti prin blogroll. Eu inca n-am gasit unul.


Oricum. Cred c-am fost rau la inceput cu titlul ala. Pana la urma, si homosexualii au demnitatea lor, mandria lor si mai ales cauza lor. P-a lui n-o stiu. Iar Laba e un nume real. Mai demult, printr-o trista neintelegere, am ajuns posesor al unui tricou care n-avea nicio legatura cu mine: GAY PRIDE scria pe el. Pula mea, maica-mea pur si simplu nu stie engleza, n-am ce sa-i fac! Ganditi-va ca are un tricou pe care scrie WILL WORK FOR FUN! Acum am avut o revelatie. O metanoia, ce mai. Tricoul ala doar a trecut pe la mine. Tre' sa i-l trimit lui nihasa sa aiba si el o cauza pentru care sa lupte, cu care sa se mandreasca. Nu pot sa-l fac gay pentru ca nu e corect, el nu e. Cuvantul pentru chestiile alea de acolo e, ca sa vorbesc pe limba aia, WUSS. Pentru cine nu stie, e o combinatie intre whimp si pussy.

Stiu, iar v-am plictisit cu blegosfera. Si eu as vrea sa scap de ea. Da' nu ma lasa!!! Uitati, ca sa nu ziceti ca ati plecat fara sa invatati nimic azi de la doctorul cristean andrei, iata un sfat si jumatate: daca nu va place senzatia de rece, NU va stergeti la cur cu servetele mentolate!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Acum ce sa zic...chiar sunt plictisitoare subiectele despre blegosfera, pentru ca "puuuuuuuuula mea", nu-i stiu pe toti pulifricii, iar pe-aia pe care-i stiu ii evit pentru ca...nici eu nu stiu, dar imi mai trebuie motiv? :)

Oricum m-ai facut sa rad. :))

O zi insorita va doresc!