miercuri, 8 aprilie 2009

Intrebarea zilei

Foarte distractive multe titluri de la antena 3. Cine tace suspect? Unde-si petrece becali pastele? Ultima suflare a coalitiei? Pai ba, voi pe mine ma intrebati? De-aia va da mogulu' bani, in pula mea, sa intrebati telespectatorii? V-as fi spus "grow the fuck up", ca si-asa mi-a mai zis cineva o expresie asa, dar am zis ca ma las de englezisme.

Deci, bai gadea, da-i in pula mea afara daca nu-s in stare sa zica ceva. Pai asa profesionisti ai tu acolo? Io daca nu-s sigur de ceva, nu mai zic, dracului, sa nu ma fac de cacat. Parca asa era ultima data, teveu' trebuia sa informeze, nu sa intrebe, ca intrebari poa' sa puna orice handicapat. Sau...? A, gata, stiu. Pamfletul e rezervat pentru mirciea. Si atunci la astialalti le-a picat ghicitoarea. ManiPULAntilor!

A, da, si mai da-i afara si p-aia care se ocupa cu chestiile (oricare) scrise care apar pe ecran. Credeam ca discriminarea e interzisa pe criterii de sex, natie, religie, din astea. Sau ar fi bine ca analfabetii sa poata, totusi, sa fie refuzati pentru anumite joburi.

Niciun comentariu: