miercuri, 15 aprilie 2009

A fi sau nu jigodie

Din pacate, e un termen care a intrat in vocabularul meu din cauza vietii asteia si care, de ceva vreme, face cam des parte din discurs. Am o intrebare pentru cei 3,14 fani ai mei: exista oameni fata de care merita sa te porti ca o jigodie?

11 comentarii:

watzap spunea...

Da, exista.

Sunt oamenii aia, care te musca de cur pe la spate, fix cand iti mergea cat de cat bine. Oof, si cat de des se intampla :)

Cristean spunea...

:)) te pot musca de cur si din fata? serios acum, exista situatii cand se impune sa fii mai muist decat prevede legea cu unii oameni?

jane spunea...

cu siguranta ca exista, dar asta intra in mod normal in categoria "razbunare". totusi, e preferabil sa te feresti de a fi jigodie (si mai bine nici sa n-ai de-a face cu asemenea specimene), tocmai pt ca nu prea ai cum sa nu te murdaresti. din pacate, sunt si situatii in care nu prea ai de ales si trebuie sa te bagi in cocina cu porcii, pt ca altfel nu pricep.

Quick Silver spunea...

da, merita, numai sa nu o faci gratuit. lumea o mai face si din greseala.
de obicei m-as purta ca o jigodie cu cineva care mi-a facut rau.
dupa aia m-as purta ca o jigodie si cu altii care personal nu mi-au facut rau, insa au facut altora de care imi pasa si mie de ex criminali in serie, galeria dinamovista sau manelisti.
bine daca esti un bun creshtin mai ales in saptamana mare, nu vei fi o jigodie nici macar cu cei care ti-au facut rau. eu nu am cum sa fiu un bun creshtin, sunt scorpion.

Cristean spunea...

:))) gata, ai o scuza, esti scorpion. mai, zodia nu e o scuza ca sa fii muist. da, partea cu faptul ca altii sunt niste ordinari si merita tot raul din lume, da - din nou, sunt si eu de acord. oricum, prin "a fi jigodie" eu ma refeream mai mult la metoda, decat la cine stie ce actiune in sine. de exemplu, nu-i frumos sa tragi cu urechea, dar daca prin asta afli ceea ce credeai de mai demult, si anume faptul ca unu' vinde droguri - hai, nu droguri - sa zicem ca da femei la produs. nu, nici asta... pula mea, ca face ceva rau, ca-i corupt, na, atunci merita.

Punkeru spunea...

mda ... sunt situatii

jane spunea...

bine, deci scorpionii sunt scutiti de la a fi buni crestini. balantele sunt insa obligate de natura meseriei sa analizeze si sa nu se pripeasca, nu? ele nu prea au voie sa fie jigodii.

Cristean spunea...

stiu:(

jane spunea...

:)) nu te-ntrista. eu sunt mandra ca-s balanta, imi plac foarte multe din caracteristicile zodiei.

Cristean spunea...

si eu sunt mandru ca-s balanta, trist is ca-s asa de putini oameni cu care ma inteleg. si-aia nu cred ca are legatura cu zodia.

jane spunea...

eu sunt sigura ca n-are (legatura) :)
dar, pana la urma, doar n-o sa adopti toate caracteristicile zodiei, ca n-ar fi frumos. (zic asta doar pt ca nici eu nu le am pe toate :D)