joi, 23 aprilie 2009

Agatatul si materialismul

M-a inspirat o discutie lansata de baiatul asta in ce priveste agatatul si aspiratiile noastre in materie de ce vrem sa futem. Suntem niste ipocriti daca vrem sa spunem ca unii/unele vor sa futa creiere, iar altii/altele vor sa futa masini.

Teoretic, e simplu: unii vor sa futa, altii vor sa futa si sa mai si schimbe doua vorbe intre partidele de futut. Asta, ca sa nu ne ascundem dupa deget. Problema, sau intriga, daca vreti, e una care nu tine numai de agatat: cu cat grija zilei de maine devine grija zilei de poimaine, raspoimaine si pana la urma dispare, cu atat iti permiti sa ai mai multe principii. Adica ai vrea si frumoasa, si desteapta.

Numai ca la noi e invers. Si nu numai ca e invers, mai e si un cerc vicios. Cu cat ai bani mai multi, cu atat vrei sa futi mai mult(e). Mintea? Nu conteaza. Iar fetele care intra in chestia asta (din prostie sau nu) si belesc ochii dupa masini de parca le-ar fute masina, nu soferul, incurajeaza alergatura barbatilor dupa marci si motoare mai scumpe. Ca daca ar sta sa le futem in cutii de carton, nu ne-am mai cumpara vile si cai-putere. Cam greu de citit si de filosofat in conditiile astea, nu?

8 comentarii:

jane spunea...

mea culpa, nu pot citi site-uri cu fond inchis/negru, ca-ncep sa vad stelute.
ref la post - tipii care fug dupa motoare pt simplul motiv ca atrag tipe si-o fac cu mana lor. iar tipele care sunt satisfacute de motoarele respective, iarasi bravo lor - scapa de multe griji. pana la urma, ei sunt fericiti in lumea lor si ma amuza si pe mine.

Anonim spunea...

E grele pentru astia simpatici. :)
Trebuie sa fii rau si sa ai cai putere. De parca, vorba ta, cu masina sau cu motorul ai fute. :))


O zi insorita va doresc!

Andrei Lefter spunea...

O zi placuta va doresc si eu, si traditionalul "Asfalt uscat!"
Vreau sa-mi vand motorul de 500cmc si sa-mi iau unul de 1000!!! :D

Cristean spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristean spunea...

cauti amanta sau ti-a zis nevasta ca e nevoie de ceva mai mare?

Quick Silver spunea...

deci tu incerci sa zici ca aia bogati vor sa futa mai mult?
te asigur io ca aia saraci, saracii, isi doresc sa futa tot, da nu pot!

la asta cu motoarele pot sa confirm, barbatii pun botu imediat la motocicliste. mai ales motociclistii. aialaltii sunt baieti destepti.
nu inteleg de ce o masina sau un motor tare sunt asa excitante. din experienta din nou, pot confirma ca foarte putini din motociclisti de exemplu chiar sunt super-barbati. restul cauta si ei pizda.

Cristean spunea...

nu, zic ca aia bogati, in loc sa-si doreasca si altceva, tot pizda isi doresc. si cica evoluezi. evoluezi o pula.

Andrei Lefter spunea...

Va zic eu ceva de motociclistii astia care-si iau motor sa se sparga-n figuri: isi iau motoare cat mai mari (la capacitate/cai putere ma refer), desi ei n-au mers in viata lor pe altceva decat cel mult pe un scuter. multi dintre ei sfarsesc tragic in cel mai scurt timp.
Imi povestrea un prieten cum in fiecare saptamana, din Bucuresti pleaca spre munte (trasee cu serpentine) 10 si se intorc 7 :)
Intr-un fel se mentine un echilibru.
Mai exista totusi exceptii printre motociclisti, exceptii care intaresc regula! ;)