sâmbătă, 21 martie 2009

De plictiseala

Super subiect de discutie. Deci cum ar fi, fetelor, sa treceti printr-un middle age crisis din asta pe la 40 de ani, asa, si sa va gasiti un amant de vreo 16 - 17, sa afle o baba de 57, lesbiana, care dup-aia sa va santajeze cu asta si sa se dea la voi? Heheheheh, cred ca e si mai simpatic sa pui un barbat in situatia asta, oricum ai lua-o, tot naspa e. De-aia imi si place. Psihiatrie curata!

Am chef de glume PROASTE rau la ora asta, plm, am fost si bolnav si nici n-am putut s-ajung cu jumatatea mea blonda si frumoasa si desteapta la parastas (nu radeti, e pe bune) si-am zacut ca bou' in casa si m-am chiorat la televizor, mai ales la haşbeleu - cum ii mai zic eu la HBO cand da chestii de cacat. Da' ideea aia de mai sus dintr-un film de acolo am luat-o si mi se pare super tare.

Partea pentru barbati (pe bune)

Ei, manca-v-as, dupa care ce-mi incepe? Casino Royale. Io am trecut de mult de varsta cand apreciam asa ceva, imi pare rau. Si daca tot melodramatizeaza, hai si cu sentimentalisme care-mi strica mie digestia. Drept urmare...

Ea: N-ai sa ma lasi niciodata in inima ta, asa-i? Ti-ai pus din nou platosa...

El: Nu mai am platosa... Mi-ai luat-o tu pe toata!

Eu (exact atunci cand aparea, imaginar, semnu' mirarii in replica lui): PÂRŢ!

Cata sincronizare! Destept tare intestinu' meu sau ce organ partzologic o fi... A anticipat exact punctu' culminant, domnule castor... Tre' sa recunosc ca, suptconstient, s-ar putea sa fi fost influentat de un blog despre basini citit mai devreme, nu stiu unde. Bai autorule, daca ma citesti, zi sa te bag la credite la basini.

Si cand sa ma culc, o da taiata un gentalmen din asta. Un sensibil, un deosebit, un feciorelnic. Ca un adevarat primadon, ce le zice el femeilor:
"Voua va trece prin cap ca atunci cind un barbat nu te vrea sa te aiba in pat ... vrea doar sa te stringa in brate si sa simti mai mult de cit "o simti " atunci cind faceti dragoste ??? Sau o luati ca pe o mare injurie la adresa femai si sexapeeal-ului si jigniri catre tine ca "femeie
De ce voi aveti voie "dureri de cap" si noi nu putem avea???"

Asta de mai sus imi aduce aminte de bancu' ala, cu bula cu pastila-n mana la nevasta-sa care statea in pat. "Da' nu, ca nu ma doare capu'." " A, deci putem sa ne futem."

Cat despre durerile de cap ale baiatului, da, asa e, si noi putem avea dureri de cap. Dureri de cap de pula.

Jegos, nu? Fetelor, v-am zis sa nu cititi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ele au dureri de cap pentru ca astea-s cea mai buna metoda de contraceptie. :))