vineri, 6 februarie 2009

Aveti habonament?

Chiar daca n-aveti, oricum platiti. Recunosc, am comentat aici. Iertati-ma, nu mai fac. Dar din cate am vazut, nu a aparut comentariul, asa ca ma simt liber sa zic si aici. Deci, trei sferturi din calatorii cu RATB nu platesc bilet/abonament. Bine, hai sa incepem prin a ne durea in pula de ce. Motivele sunt mai putin importante, un motiv bun nu te scapa de puscarie daca ai facut viol. Poate doar viol din asta. Oricum, daca stiti vreun motiv care te scapa de puscarie pentru viol, sa mi-l ziceti si mie. Dau traditionala mie de marci. Nu stii cand ai nevoie de asa ceva...

Si uite cum divaghez. Dar nu-i nimic, pentru ca acuma am sa va explic o chestie chiar utila in viata, mai ales daca aveati nevoie sa va mutati din "romaniea" si vroiati un motiv in plus: deci tu nu platesti taxe, stai si lustruiesti pula pe banii alor tai. Sau muncesti la (un) negru si n-ai treaba cu taxele. Nu-i nimic, ii iau astia lu' ma-ta din impozitul pe salariu si eventual din impozitul pe chiria de la garsoniera mostenire de la bunica-ta in care stau aia 5 studenti din Pascani, daca a facut prostia sa-l declare la stat. Si cu banii aia cumpara autobuze fara aer conditionat ca sa-i mai ia bani o data si la anu' sa ia din alea cu aer.

MDAAA.... PULA. era un delay, ceva, vad ca aparut comentariul la asta pe site. Meash pula sa-mi bag. Asta inseamna ca o sa am doua, ca doua am scris. Doua diferite! 'tuzmortiimatiiiiiiiii!!! In fine. Nu ma mai opresc acum. Poate nu m-o da in judecata. Si daca ma da, nu stiu sigur daca si la asta casatoria inlatura raspunderea penala, dar o sa ma interesez. Sau poate lansez o petitie sa se rezolve.

Revenim. Dupa care or sa ii ia bani lu' ma-ta din nou. Nu crezi ca e cazul sa iei atitudine? Sa scrii un blog, ceva, sa te duci in fata la patriarhie? De data asta, cu banii aia multi o sa puna Urdareanu cititoare RFID peste tot, ca sa vedem noi reclama la coniac unirea in metrou vineri seara cand se duc muncitorii in constructii la garî şî la viagra duminica dimineata cand se duc bosorogii la biserica in tramvai.

Dar noi suntem baieti destepti (shhh, am sa le zic ca ne-am gandit impreuna la asta) si avem o solutie. 1. O singura usa la tot ce inseamna RATB. 2. La usa aia, sa instaleze UTI bare din alea ca la metrou. Bonus. Pai bonus, in pula mea, la cati bani au luat de pe schinarea bucurestenilor pentru cititoare... 3. La fiecare sofer/vatman cate un pulan si un spray paralizant in dotare, doar asa, sa fie, daca ma intelegi...

Niciun comentariu: