sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Gang bang, bang, bang!

Baaaa, da' exacerbat mai e libidoul la romanii astia! S-a facut anu' asta si anu' trecut mai mult decat prevede legea. Pe bune. Nici bine nu s-au spalat de sange aia 6 violatori (nu, nu de la victima, de la bataia pe care au luat-o de la politia si carabinierii italieni), ca au mai fost arestati 5. Tot pentru viol.

Pai ma, astia ar trebui sa fie tinuti de prasila, frate. Sa le dea bani doar ca sa futa. Ca si-asa a scazut natalitatea la greu la noi. Dati-ne, dom'le, futacii inapoi! Ne ocupam noi de ei. Bine, asta ar putea zbiera baietii care-s deja la puscarie la noi. C-am auzit c-asa functioneaza. Cine-a facut prostii cu pula afara, de pula se va feri in parnaie.

Si stati sa vedeti de unde vine partea hardcore. Io ma credeam un tip destul de rafinat, ca sa nu zic pervers, da' la ce s-au gandit baietii astia 6 di pi la noi, di pi la moldova, bate-n gura multe filme bdsm: ei nu numai ca au vrut un gangbang, dar atentie mare, ei vroiau sa futa o femeie in masina in timp ce tineau un barbat in portbagaj!!!! Fetisism dus la paroxism, neneie! Cam la ce nivel poa' sa fi ajuns kama sutra ta ca sa nu te mai satisfaca o muie data cu japca daca nu se zbate unu' in por'bagaj? Asa ca au oprit o masina cu un barbat si o muiere intransa. Da' ala era prea gras si nu incapea in portbagaj, asa ca le-au dat drumu' si-au asteptat sa gaseasca o alta masina cu alta femeie si alt barbat destu de stramt sa incapa in portbagaj!!!!!!!!! Rafinament, ce mai...

Sau poate ca baietii, satul de cate curve am exportat pana acuma, s-au hotarat sa dea muia inapoi la oameni, ca prea cereau curvele romance prea mult. Nu stiu, ma gandesc si eu. Acuma cata minte iti trebuie sa faci ce-au facut aia? Si cate poste din astea s-au intamplat pana acuma la noi, organizate, poate, tot de aia si care n-au mai ajuns pe la nicio politie, pe nicaieri? Io zic ca daca ce s-a intamplat acolo nu denota minte, denota altceva: un obicei. Ne place-n grup, cu japca, frate!

Niciun comentariu: