sâmbătă, 23 februarie 2008

Iar sunt rautacios

stau si ma intreb cateodata ce-o fi in capul femeilor. ma rog, mai ales in capul celor pe care le cunosc, sa nu ziceti ca generalizez. desi tentatia e mare...
citesc pe-aici, dragostea e asa, femeia perfecta e asa, barbatul perfect e nu stiu cum... ei, eu stiu multe femei care stau cu niste TERMINATI. de ce? buna intrebare.
poate ca le place sa ia bataie. sau sa fie tratate urat. sau cu indiferenta. sau sa nu le intrebe daca le convine trei minute cu tot cu dush. si cu burta. mai stii ce gusturi are lumea?
in schimb am o idee destul de buna despre motivele pentru care nu stau cu oameni calumea. "NU MA IUBEA DESTUL". da, am trait s-o aud p-asta cu urechile mele. bun, si-acum esti cu asta de 1,65, 130 de kile si care iti spune ca, totusi, gatesti prost.... ENJOY.
sau poate pentru ca celui calumea i-ai dat cu piciorul ca proasta si cand ti-ai dat seama ce tampenie ai facut ai sperat ca tot prost a ramas si nu e randul tau sa-ti ceri scuze.
sau poate pentru ca l-ai ignorat p-ala finut, tu vroiai actiune, vroiai macho, vroiai forta. acum ai si viteza. de executie, de reactie (daca ai noroc) si cu siguranta de repetitie, cu o palma nu se face primavara...
barbatii sunt porci? poate. dar femeile sunt proaste?

*cu dedicatie speciala pentru toate femeile care regreta pe cineva.

P.S.: nu. barbatii nu au scpat, acum m-au enervat niste femei

miercuri, 20 februarie 2008

Politehnica: inca un loc condus de ingineri

ca politehnica e o parnaie cu program redus, stiam. ca regia e o Sodoma si-o Gonoree, stiam. the hard way. adica , ce mai poti zice cand te trezesti dupa un an jumate cu aceeasi femeie ca tre' sa te dai jos, la mihaela, cu nush' ce mecton si sa iei si pastile? va zic eu: colacele astea de veceu sunt niste curve!
dar sa ne intoarcem la ... care este.
azi aveam conferinta, de dimineata, la poli. ma rog, ceva cu premiat niste studenti etc. dupa ce c-a trebuit sa ma trezesc dimineata sa ma miros cu toti prin metrou, ajung acolo dupa un sfert de ora fata de ora de incepere si ghici: total 2 persoane, care se chinuiau la un calculator sa instaleze winamp, injurand.
"windows media player nu merge?" zic eu. evident, vroiam sa fiu politicos, si eu il fut in gura pe gates, monopolist ordinar.
se uita aia la mine ca la un student dat de ma-sa la 5 ani la scoala (heh, si p-astia i-a pacalit fatza mea). zic "nu trebuia sa inceapa la 9 jumate?"
"nu, la 10 jumate"
"pai si pe noi de ce ne-a chemat la 9 jumate?"
"cum adica de ce, ca sa fiti aici, de-aia!"
clar. omul se uita la mine, dar vedea o cireada de vite. il lamuresc: "invitatiile pentru presa cine le-a facut pentru 9 jumate, atunci?" brusc, nimeni nu mai stia nimic. mda. ba s-au plouat rau, se vedea pe ei ca gandeau ceva de genul "ba, da' asta n-a gasit si el un viol, ceva, de sta sa ne futa pe noi la icre?". i-am lasat sa insiste cu winamp, m-am dus in treaba mea. oricum, nu degeaba impart astia lumea cu studii superioare in intelectuali si ingineri...*

marți, 19 februarie 2008


Iata un exemplu de altruism a la Cluuuj: superoferta la handicapuri. Prima data cand, daca faci ceva rau, poti primi, oficial, un premiu. "Na si o cocoasa!".

luni, 18 februarie 2008

sexul si slabirea

discutam recent cu o domnisoara de sex opus si mi-a zis ca tine cura de slabire. cand am intrebat-o cate kile are mi-a zis 45. hm.

acum, nu stiu altii cum sunt ,dar eu fac parte din categoria carcotasilor. asa am crescut de cand eram mic. pentru mine, plaja e locul ala unde femeile care ti se pareau bune se dovedesc muci. unde blugu' nu mai lupta cu gravitatia si te lasa amanet sa saliveze dupa tine numa' aia scapati recent din puscarie. unde tu, ca barbat, speri sa nu se faca topless. daca curu' arata cum arata, numa' copii mici facand bungee jumping cu tzatza lu' ma-sa pana in apa si inapoi n-ai chef sa vezi. unde descoperi ca singularul de la "vergeturi" e o utopie. unde iti dai seama ce prost ai fost. unde te razgandesti. unde in loc de obsedat devii alcoolic. mai zic? hai sa nu mai zic, cred ca v-ati prins.

problema: femeile fac slabire. in primul rand, stiu o gramada de barbati care ar trebui sa faca asta in locul lor. de ce? sa nu-mi spuneti ca tzoalele mai mici costa mai putin ca ma supar pe voi. fac slabire, cica, "sa arate bine". bun. bine ca am stabilit asta. si da, cineva a avut nesimitirea sa-mi zica ca asta nu are legatura cu sexul. promiti?

hei, ca sa nu revin la un mesaj mai vechi cand ziceam ceva de femeile "bune" si barbatii prosti, let's cut to the chase: atata vreme cat nu ai 180 in talie si nu-ti mai si scoti buricul p-afara sa lesin eu pe strada cand te vad, lasa prostiile, ca nu asta conteaza. invata sa te misti ca oamenii in pat, nu mai fi saltea. invata sa faci sex oral ca lumea si lasa foamea si alte prostii. si daca tot vrei sa faci ceva, fa miscare, poti sa faci foamea cat vrei, la plaja cand te dezbraci tot prastie esti.

joi, 14 februarie 2008

Ne futem sau ne cumparam?

"pfuai, a aparut oferta aia, iti da telefon gratis si suni cu un cent in nu stiu ce retea". "uau, sunt reduceri nu stiu unde". "baaa, a aparut telefonul ala cu camera cu mai multi pixeli, gata, strang bani si mi-l iau".

pana nu demult am testat un telefon. foarte misto. foarte dotat. foarte scump. si colegii chiar au crezut ca am sa mi-l cumpar. gresit. imi placea, era misto si cea mai mare calitate a lui era ca inauntru, in memoria lui de 8 GB, avea niste poze la care tin foarte mult. ei, spre dezamagirea tuturor, nu l-am cumparat. nu l-am cumparat nu pentru ca nu-mi convenea sa dau banii aia pe el; nu l-am cumparat pentru ca nu-mi placea ideea de a-l cumpara. am bagat pozele in calculator si l-am dat inapoi si nu a murit nimeni.

si m-am gandit. cumparam o gramada de cacaturi. o gramada de prostii. o gramada de chestii, de altfel inutile. de ce? de ce trebuie sa fii cel mai dotat la telefon? de ce tre' sa ai un tricou "de sa moara tot focsaniu'"? ai pula mica? esti batut in cap, nu stii sa vorbesti? ia-ti masina noua. du-te-n "mec". mash si fa cumparaturi in mall de trei ori pe saptamana, fah, iar in a patra du-te la "boling". sau "bauling".

futem bani de parca ar fi un scop in sine si (heh) chiar e un scop in sine, altfel n-are nicio explicatie toata nebunia asta. felicitari, romani, sunteti consumatori.

1.ce nu s-a gandit prea multa lume este ce costuri implica, de fapt, produsele astea la superpret. in primul rand, s-ar putea sa te trezesti ca-l schimbi mai des, orice-ar fi (si va doresc sa nu fie o prelungire de penis), nu de alta, dar toate astea ieftine sunt facute in tzari unde s-a descoperit curentul recent, unde mai pui ca-s facute de oameni atat de exploatati incat, daca cumperi, sustii cauza nobila a sclavagismului modern. SI SUNT MAI PROASTE.

2: costurile ascunse. Toate chestiile astea, in afara de simplul fapt ca dai bani in plus pe ele si ca le cumperi mai des, implica si alte costuri. La care s-a renuntat ca sa faca pretul mai bun. Suport, service, asistenta de mai multe feluri etc sau simpla amanare a platii abonamentului pe o perioada, dupa care oricum platesti.

3. tu platesti 1 cent pe minut. dar IL PLATESTI, ANYWAY.ai simtit cumva ca te sufoci, ca nu mai ai aer, ca nu mai stii unde-s toate veceurile din lume inainte sa iei ceva? nu cred. Ti s-au rezolvat problemele in dragoste cumparand ceva? ei, poate ca da, mai ales daca ti-ai cumparat o femeie. Dar chiar avem nevoie cu adevarat sa ne cumparam lucruri in fiecare zi? Nu cred.